top of page
 • Een activatie van jouw multidimensionale veld zondag 26 nov - 14-16h...


  2 uur

  77 euro
 • dynamische yoga


  Dinsdag, Woensdag

  1 uur

  49 euro
 • individual


  1 uur 30 min

  126 euro
Rock Maze

Experience your multidimensionality

Een transmissie is een energetische uitwisseling waarbij je bewustzijn verruimt en je in een staat van volledige alignment met jouw blauwdruk komt. Dit is een ervaring die je brengt naar jouw diepste kern en haalt daarmee voor een moment alle blokkades weg. Hierdoor voel je jouw levensenergie stromen. Ik stem me af op de zuivere energie uit de Cosmos waardoor jij op de mat mag ontvangen wat in dit moment moment door mag komen voor jouw hoogste potentie. Je levensenergie ligt opgeslagen in het energiecentrum van je onderbuik. Deze energie gaan we activeren en samenbrengen met jouw connectie vanuit het Universum. 

Zo kan je jouw multidimensionaliteit ervaren.

Ik heb dit mogen leren van Sjamaan Dancing Thunder & Multidimensional expert Zara Jula. Ik faciliteer op  authentieke manier transmissies. Ben je nieuwsgierig en wil je dit graag een keer ervaren. Check de agenda voor de mogelijkheiden.

Voordelen na een transmissie zijn: 

-verhoogde staat van bewustzijn

-helderheid & ervaren van jouw diepste kern

-energieker door diep innerlijk vertrouwen

-verbonden met jouw kundalini levensenergie en hierdoor voel je je binnen een paar dagen na een transmissie aanwezig in je eigen levenskracht. Dit laatste zorgt ervoor dat jij je  kan verbinden met  jouw lichaam. Hierdoor ervaar je dieper het contact met de aarde en ben je in staat vrijl te geven als te ontvangen vanuit harmonie.

bottom of page