top of page

Let your nature
guide you

inner wisdom

2e1ec090-4a3d-4ea1-affd-e433751e73b6.jpg

 Multidimensional Transmissies

Connecting is healing

Welkom! Ik ben Elena Marileen, het is mijn missie om je te begeleiden met het verhogen van jouw unieke frequentie hier op aarde.

Dat doe ik door transmissies, lichttaal, activaties & een op een healings. Ik open me als een portaal om hoge frequenties van energie door te geven aan jou op de mat. Daavoor stem ik me af op het hoogste licht zodat de meest zuivere potentie in de energie door jou heen mag werken. Wat je ervaart is het contact met jouw ziel.

Ik ben heel dankbaar dat ik dit in jouw mag en kan activeren. Zelf heb ik een lang pad afgelegd naar het diepe herinneren van mijn ziel en het ontdekken van mijn authentieke mens-zijn. Ik voelde mij nooit echt thuis hier op aarde en pas toen mijn hart weer langzaam in verbinding kwam met mijn zielsmissie voelde ik mezelf re-connecten. Nu in contact met mijn higher beings werk ik samen met het multidimensionale veld. 

 

Als kind was ik s'nachts tijdens de volle maan naar de sterren aan het staren. Ik voelde heel helder een soort heimwee, alsof ik daar vandaan kwam. Kleuren mij hielpen te genezen wanneer ik me ziek voelde. De wereld om mij heen was zo anders dan mijn innerlijke wereld, ik begreep er niks van. Ik vertrouwde mijn omgeving niet en rond mijn  12de ontwikkelde dit zich in een heftige eetstoornis, wat resulteerde in een disconnected leven  en ik een lang pad tegemoet ben gegaan van heling. Reguliere zorg hielp mij niet en pas in contact met plantmedijn Ayhuasca en te mogen leren van Sjamaan Dancing Thunder  & Multidimensional expert Zara Jula voelt mijn ziel zich eindelijk thuis. 

               💚

bottom of page