top of page
2e1ec090-4a3d-4ea1-affd-e433751e73b6_edited_edited.jpg

Experience your multidimensionality

Een transmissie is een energetische uitwisseling waarbij je bewustzijn verruimt en je in een staat van volledige alignment met jouw blauwdruk komt. Dit is een ervaring die je brengt naar jouw diepste kern en haalt daarmee voor een moment alle blokkades weg. Hierdoor voel je jouw levensenergie stromen.

Ik stem me af op de zuivere energie uit de Cosmos waardoor jij op de mat mag ontvangen wat in dit moment moment door mag komen voor jouw hoogste potentie. Je levensenergie ligt opgeslagen in het energiecentrum van je onderbuik. Deze energie gaan we activeren en samenbrengen met jouw connectie vanuit het Universum. Zo kan je jouw multidimensionaliteit ervaren.

Als MET facilitator heb ik dit mogen leren van Multidimensional expert Zara Jula en faciliteer op authentieke manier transmissies.

Ben je nieuwsgierig en wil je dit graag een keer ervaren. Stuur me een berichtje voor de mogelijkheden.

 

Voordelen na een transmissie zijn: 

Ontvangen van inzichten

Wissen van alle niet-dienende conditioneringen

maken van keuzes voor het leven van je zielsmissie

Diepe healing tot in de kern van jouw zijn

Verhoging van bewustzijn 

Je ervaart een verhoogde staat van bewustzijndiepste kern-energieker door diep innerlijk vertrouwen

verbonden met jouw kundalini levensenergie en hierdoor voel je je binnen een paar dagen na een transmissie aanwezig in je eigen levenskracht. Dit laatste zorgt ervoor dat jij je  kan verbinden met  jouw lichaam. Hierdoor ervaar je dieper het contact met de aarde en ben je in staat vrij te geven als te ontvangen vanuit harmonie.

Met_CertifiedFacilitator_Logo1_White.png
bottom of page